Как да избегнете страничните ефекти на растежния хормон

Инжекциите с HGH са най-ефективният начин за увеличаване на нивата на растежа на вашия хормон, но има и някои нежелани реакции.

Правилният метод против стареене трябва да бъде придружен от аминокиселини, което прави цялата формула подобрява метаболизма на организма. Това позволява на клетките в тялото да функционират възможно най-добре.

Намерете експерт, който може да се справи с лечението с HGH, и той или тя ще ви даде здрав съвет и ще ви даде чести последващи действия.

Отхвърляне на предразсъдъците на популярния растежен хормон

Много от нежеланите реакции са свързани с по-високи дози инжекции с HGH и според някои медицински експерти, това може да е начинът на фармацевтичните компании да държат хората на достъпно, еднократно лечение, докато се опитват да продават различни скъпи медикаменти.

Съществува и въпросът за това как ендокринолозите представят HGH тези дни. Това са експерти, които се специализират в хормоналните системи, но целенасочено променят общественото възприятие за HGH, като създават страх за неговото използване. Много ендокринолози се подпомагат от фармацевтични компании и по този начин избират да изберат основния маршрут при препоръчване на лечение.

Също така, специалистите може да са необразовани за HGH, а също така нямат достъп до изследванията, направени, за да докажат различните предимства, които предоставя.

Странични ефекти от растежния хормон и как да ги избягвате

  • Задържане на вода.

Има няколко неща, които можете да направите, за да избегнете задържането на вода:

o Ограничете приема на сол до не повече от 2-3 грама сол на ден.

o Не пийте алкохол, тъй като ви причинява задържане на вода.

o Увеличете приема на вода.

o Вземайте естествени диуретици.

o Разделете ежедневните си ХГХ добавки и инжекции в 2-3 инжекции, което ще помогне за намаляване на нарушения баланс между ANP и вазопресин.

  • Синдром на карпалния тунел.

Този синдром обикновено се причинява от компресия на медианния нерв в китката. Средният нерв се разделя на четири нерви, които падат надолу по четири от пръстите ви. Когато това е компресирано, тогава имате чувство на скованост и / или болка.

Въпреки че с HGH това е свързано с задържането на вода, така че ако чувствате болка в китките си, пийте повече вода и вземете витамин В6 и мултивитамин.

  • Диабет.

Това повишено ниво на захар в кръвта, причинено от HGH, оказва натиск върху панкреаса, което повишава риска от диабет.

Как да се предпазим от диабета?

o Вземете тест за кръвна захар преди да използвате HGH. Трябва да сте сигурни, че вече не сте застрашен от диабета, преди да използвате HGH.

o Включете инсулин във вашия цикъл, когато използвате HGH. Ако използвате повече от 10 IU HGH, трябва да инжектирате инсулин в тялото си, за да предотвратите диабета.

o Не приемайте HGH за повече от 3-4 месеца.

Алтернативна добавка към инжекциите с HGH

Съществуват редица алтернативи на пазара, но винаги се съсредоточават върху качеството и безопасността. Естествените добавки могат да бъдат по-безопасни и да имат по-малко странични ефекти, но е важно да прочетете етикетите на съставките, да разберете тези съставки и как те функционират в организма, както и да следвате препоръките за дозиране.

Добра препоръка, която можете да очаквате да бъде безопасна и законна, е HGHX2. Това освобождаващо средство HGH е формулирано, за да задейства хипофизната жлеза на тялото ви, за да освободи повече HGH (човешки хормон на растежа) в кръвта.

Очаквайте качество, чисти мускулни печалби, бърза загуба на мазнини и по-бързо възстановяване само от мощната, всички природни HGH добавки като HGHX2. Кликнете върху банера по-долу, за да получите допълнителна информация за HGHX2.

Как да избегнете страничните ефекти на растежния хормон