Най-добрият начин да вземете креатин на прах за по-добър мускул

Намирането на най-добрата креатинова добавка за мускулите може да бъде объркващо с възможностите за наводняване на пазара, хапчета и прахообразни форми.

След като сте използвали няколко креатинови добавки, е доста странно колко от тези добавки има, без никой да ни каже кой е най-добрият.

Разнообразието във вида, производството и формата на тези продукти може да бъде много смущаващо.

Какви форми на добавки са на разположение

  • Капсулите – наричани също хапчета, капсулите са 100 процента креатин. Това им е дало популярност през последните няколко години. В някои случаи те съдържат други съставки, които могат да включват минерали, витамини, аминокиселини или повече.
  • Прах – тази форма е най-разпространената форма. Праховете са или ароматизирани и се продават като смесени напитки, или се продават като самостоятелни продукти.
  • Смеси – тази форма обикновено е смес от различни форми. Витаминните и минерални добавки обикновено се включват в смеси, за да се увеличи енергията, храносмилането и спортните резултати.
  • Течност – този тип е благоприятен за храносмилането, тъй като е в течна форма. Въпреки че е опакован и разпространен в лесно смилаема форма, той все още не е популярен.

Използвайте креатин на прах, за да получите най-добри резултати за мускулите

Форуми за бодибилдинг и уеб сайтове, които се разпространяват в интернет, се сблъскват с фроу-науката и лошата информация за креатин и как да го използвате правилно.

Целта с допълването на креатина е да насищате магазините за мускулна креатин. Най-бързият начин да се постигне това насищане е да се зареди с по-висока доза от 20-25 грама в продължение на 5-6 дни.

Разпределете дозата с 4 или 5 порции, които се приемат през целия ден. След 5-6-дневната фаза на натоварване, вашите запаси от мускулен креатин ще бъдат наситени и ще можете да намалите дневната поддържаща доза от 5 грама.

Няма реални доказателства, които показват, че приемането на дневна поддържаща доза креатин в определено време от деня води до по-големи печалби. Едно проучване показа, че креатинът остава ефективен в системата няколко седмици след спирането на консумацията.

Нивата на креатин ще останат високи и лесно достъпни в мускулите след фазата на натоварване, затова е добре да вземете 5 g поддържаща доза, когато ви е удобно.

заключение

Така че, ако понастоящем приемате креатин, но не следвате правилната формула за употреба или ако никога не сте го взели преди това, но сте били любопитни, сега може би е идеалното време да опитате.

Доказано е отново и отново, че няма вредни странични ефекти (освен подуване на корема и потенциален дискомфорт на стомаха, описано по-горе), стига да се приема по начина, указан, включително когато решите да използвате CreatineMuscleBuilder.

CreatineMuscleBuilder е един от най-добрите продукти на креатин, налични на пазара днес. Предлагаме ви да посетите официалния сайт, за да разберете колко страхотен е CreatineMuscleBuilder.

Най-добрият начин да вземете креатин на прах за по-добър мускул