Waarom zou u creatine moeten nemen voor snelle spieraanwinst?

Als een supplement voor snelle spieraanwinst is creatine populair sinds de jaren 1990 en het is sindsdien het onderwerp geweest van honderden studies.

Creatine is er in vele vormen, maar geen ervan is overtuigend aangetoond om even effectief te zijn als de goedkoopste en populairste variëteit, creatine monohydraat.

Creatine-suppletie heeft veel voordelen, vooral bij het verbeteren van de prestaties tijdens intensieve trainingen die leiden tot een snelle spiergroei.

Wat is de beste vorm van creatine

Creatine is al decennia lang uitgebreid onderzocht. Er zijn meer dan 500 onderzoeken geweest naar de ergogene eigenschappen ervan bij mensen.

Het merendeel van dit onderzoek werd uitgevoerd met creatine monohydraat.

Desondanks zijn supplementbedrijven over elkaar heen struikelen om de nieuwste en beste ‘verbetering’ van de formule te verkrijgen.

Top 5 redenen om creatine te gebruiken: krijg de resultaten van snelle spieraanwinst

  • Werk harder en bouw meer spiermassa op.

Met de creatine kun je hard blijven duwen in de sportschool op een moment dat je de belasting gewoonlijk zou moeten verminderen of helemaal stoppen, dus dit helpt in termen van het sneller opbouwen van spieren.

  • Verbeter atletische prestaties.

Hoewel je misschien niet van plan bent om naar de sportschool te gaan als een sport, werken de snelle, intense bewegingen – vooral als je van powerlifting, crossfit of bootcamp bent – je lichaam op dezelfde manier als andere atleten.

  • Herstel beter, zodat u vaker kunt trainen.

Als je iemand bent die vaak een paar dagen vrij neemt tussen elke training van het hele lichaam, kan het gebruik van creatine je toestaan ​​dit terug te brengen tot slechts één dag tussen de trainingen door. Na verloop van tijd zal dit zich vertalen naar meer trainingen en het zal een verschil maken voor uw resultaten van maand tot maand.

  • Krijg gekke enorme spierpumps.

Wat creatine doet, is het watervolume in je lichaam verhogen, omdat glycogeen zich bindt aan water wanneer het wordt opgeslagen, dus je krijgt een grotere pomp.

Er gaat niets boven het zien van een spier groeien aan het einde van een training om je te motiveren om terug te gaan naar de sportschool en het nog een dag of twee later te doen. En deze consistentie in uw training zal uw winst verder maximaliseren.

  • Verhoog de metabole snelheid met snellere sprintprestaties.

Creatine kan u helpen uw stofwisseling te verhogen. Dit is goed nieuws als u momenteel op zoek bent naar oplossingen voor vetverlies, aangezien het aantal calorieën dat u dagelijks verbruikt, van grote invloed zal zijn op hoe snel u vooruitgang ziet.

Laatste gedachten

Creatine is een geweldige aanvulling. Het is ook ongelooflijk goedkoop en zal de bank niet breken.

Hier is een samenvatting van de belangrijkste punten:

  • Creatine verbetert de krachtprestaties en spiergroei.
  • Met meer dan 500 studies uitgevoerd op creatine, het is een van de veiligste supplementen die u kunt kopen.

Als u meer wilt weten over creatine, klikt u gewoon op de volgende banner.

Waarom zou u creatine moeten nemen voor snelle spieraanwinst?