Den rette HGH dosering for muskeløkning

Omfanget av økningen du får fra bruk av HGH for muskeløkning, avhenger av å vite riktig dosering å bruke, blant andre viktige hensyn.

Noen mennesker kan ta høyere mengde enn denne foreslåtte dosen i deres desperasjon for å oppnå raskere, mer jaw-dropping resultater. Dette er ikke en god idé fordi dette gjør at du utsetter deg for svært store helserisiko.

Konsistens er viktigere enn beløpet du tar. Det er bedre å ta anbefalt dose i lengre periode enn å bruke dobbelt mengde på kortere tid.

Øk muskelmasse og styrke med HGH

HGH er nøkkelen til din evne til å bygge muskelmasse effektivt og raskt. Husk når du var ung, hvor fort du var i stand til å bygge muskelmasse og hvor lett det var.

Etter hvert som du blir eldre, gir mengden HGH kroppen din betydelig dråper. Dette fører til at vi må jobbe mye vanskeligere for å få de samme resultatene.

Heldigvis trenger du ikke bare å godta dette resultatet. Du kan ta et HGH supplement og gjenopprette HGH nivåene dine naturlig til nivåer du likte da du var mye yngre. Plutselig utvikler du lean muskel som du gjorde da du var år yngre.

Den nødvendige dosen av HGH for muskeløkning

Hvis du har tenkt å bruke HGH til å bygge lean muskelmasse, vil riktig trening og diett være nøkkelen til suksess.

Start alltid med en lav dose uansett din intensjon og mål, kroppen din trenger å tilpasse seg igjen gradvis til utsöndring av humant veksthormon. Ikke prøv å starte med en høy dose injiserbar HGH som forventer å se raskere resultater, da dette kan hindre din erfaring med HGH i form av negative bivirkninger som leddsmerter, oppblåsthet og hevelse.

Mange mennesker kan tolerere en vanlig HGH dosering på 2 IE per dag for generelle helsemessige formål. For andre personer vil 2 IE bare være en introduksjon til å sette en høyere dose.

Det anbefales at du deler HGH-injeksjonsdosen, dersom dosen er over 2,5 til 3 IE med injeksjoner som foregår om morgenen og før du legger deg til sengs.

Humane veksthormondoser – varighet

Uansett dine humane veksthormondoser, er dette et hormon som må brukes i lengre perioder for å presentere noen fordel. Noen dager eller uker med bruk vil gjøre absolutt ingenting for den enkelte.

Hvis fett tap og gjenopprettingsfremmende er det du leter etter, vil 8-12 uker være minimum med 8 uker å være nesten bortkastet. De fleste vil være langt mer fornøyd med 16 ukers kontinuerlig bruk. Hvis du ikke har råd til 16 uker med HGH, vil vår anbefaling vente til du kan.

Hvis sant anabolsk forfremmelse er det du er ute etter, som vil kreve høye humane veksthormondoser, er seks måneders bruk den minste tidsrammen for bruk. I en terapeutisk setting, anti-aldring og / eller foryngelse, vil total bruk være ubestemt og vil normalt vare minst et år hvis ikke år på slutten. Lær mer om denne saken ved å gå til CrazyBulks nettsted.

Den rette HGH dosering for muskeløkning