Nybegynnerveiledning for hvordan du unngår Dianabol-bivirkninger

Som alle anabole steroidale bivirkninger er Dianabol bivirkninger avhengig av flere viktige faktorer. Og her er måtene å unngå Dianabol bivirkninger.

Dianabol bivirkninger kan unngås med ansvarlig bruk, og ganske ofte lett bekjempes når de vises. Her er måtene å unngå Dianabol bivirkninger.

Nøkkelen til suksess, som det gjelder Dianabol, er å vite hva de mulige bivirkningene kan være, akkurat hvordan du skal unngå dem, og hva skal de gjøre hvis de skjer. Hvis du kan få denne kunnskapen og supplere ansvarlig, vil du bare nyte suksess.

Vanlige feil når du bruker Dianabol

Brukere som opplever de verste Dianabol-bivirkningene har liten eller ingen forståelse for stoffet og dets potensielle farer for kroppen.

Av disse grunnene gjør de dumme feil. Her er en liste over de vanligste:

  • Overdosering fordi de tror mer tilsvarer større gevinster.
  • Kjører en syklus for lenge.
  • Ingen på syklusstøtte.
  • Ikke kjører en post syklusbehandling.
  • Spise en crap diett.

Hvordan unngå Dianabol bivirkninger

Tipsene og triksene nedenfor vil hjelpe deg med å bedre forstå behovet for å bruke steroider med forsiktighet.

  • Ta testosterontilskudd.

Når du tar dbol, vil kroppen din ikke lenger produsere testosteron i mengder som er egnet for å opprettholde optimale hormonnivåer. Som sådan vil du trenge testosterontilskudd for å holde dem ved deres normale konsentrasjoner.

  • Ta aromatasehemmere.

En av de kjente dbol-bivirkningene er dens tendens til å konvertere til østrogen i blodet ditt.

Selv om menn normalt har litt østrogen i kroppen, er det for mye skadelig. Aromatase-hemmere forhindrer denne konvertering og hjelper nivået ut av mengden hormon i kroppen din.

  • Bruk mindre doser.

Maksimal dose er 50 mg per dag, og det er selv for de mest avanserte brukerne. Dessuten bør sykluser aldri strekke seg utover åtte uker, og du bør alltid ta åtte uker pauser mellom sykluser.

Noen opplever resultater ved doser så lave som 10 mg per dag, avhengig av deres respons på stoffet.

  • Overvei eksisterende medisinske forhold.

Hvis du har visse eksisterende medisinske forhold, kan disse forverre dianabol-bivirkninger og kan til og med være livstruende.

For eksempel, hvis du allerede har høyt blodtrykk eller høyt kolesterol, forsterker bruk av dianabol risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag enormt.

  • Forstå dine evner.

Til slutt har mange mennesker en tendens til å overse sine egne evner når det gjelder bruk av steroider, og dette gjelder spesielt for de som er utsatt for avhengighet. Dbol kan skape følelser av eufori, og dette er behagelig for brukeren.

Hvordan få mest mulig ut av Dianabol

Når du bruker Dehydromethyltestosteron, vil målet ditt uten tvil være å få så mye muskelmasse som mulig. For å gjøre det skje, foreslår forskning at du må øke kaloriinntaket ditt til minst 5000 kalorier!

Mens det høres ut som en høyere kaloriøkning, er det ikke så skummelt som det høres ut som at du kombinerer det med en vanlig treningsrutine.

Dianabol bør bare brukes til å øke muskelmassen. Hvis målet er å miste kroppsfett, er Dianabol ikke en god ide! Årsaken er enkel: den har vannfastholdende egenskaper! Klikk på banneret under for å lære mer.

Nybegynnerveiledning for hvordan du unngår Dianabol-bivirkninger