Trinnene hvordan man bygger magert muskel for kvinner

Spørsmålet “hvordan å bygge magert muskel for kvinner” har utløst en stor debatt om hvorvidt en kvinne faktisk kan bli magert, sterk og formet muskler.

Svaret på dette damene er JA du kan! Her løper vi gjennom alt du trenger å vite når det gjelder å bygge lean muskel som en kvinne.
Hvis hovedmålet ditt er å bli magert, med ekstra muskel og mindre kroppsfett, må du følge noen få skritt.

Hvordan bygge magert muskel for kvinner

• Tren for muskel.
• Utfør lett kardio.
• Tren med vekter.
• Spis mye protein.
La oss løse disse trinnene mer detaljert for å vise hvordan du kan bygge lean muskel!

Tren for muskel

Vitenskapen har funnet ut at når de ender med å spise flere kalorier etter treningsøkten.
Det forskerne har funnet er at de har en tendens til å belønne seg for de fysiske tingene. På baksiden kompenserer folk som trener for å bygge styrke eller muskler ikke ved å spise mer kalorier.
En annen fordel for trening for musklene er å hjelpe deg med å gjenopprette flere kalorier i løpet av treningen etter trening. Alt dette kan utløse hormoner som hjelper deg å brenne fett og dempe din appetitt.

Utfør cardio, men overdriv ikke det

Hvis du vil senke kroppsfett og få lean muskel, er for mye kardiovaskulær motproduktiv – spesielt den populære lange, sakte typen som langdistanse eller sykling.
Muskelavfall oppstår når du utfører mye langvarig kardio, så prøv i stedet 2-3 korte, høyintensitets økter, og legg bare til lengre, mer moderate økter som en siste utvei. Målet bør være å gjøre så lite hjerte som mulig dersom kroppsreformering er målet ditt.

Tren med vekter

Muskelvekst skjer gjennom tilpasning. Du må stresse musklene ofte nok til å fremkalle tilpasningsresponsen. Muskelen blir sterkere og større, på grunn av stresset på den. Trening må også være utfordrende.

Spis mye protein

Protein er byggeblokken av muskelvev (blant mange andre vev i kroppen). Når du trener, må du kjøpe hypertrofi.
Protein vil også bidra til å holde deg fullere i lengre tid, og det har en termisk effekt, så det er flott for fett tap.

Konklusjon

Så hvis du prøver å få litt muskelmasse, må du sørge for at du trener for å oppnå dette målet, og deretter vurdere kostholdet ditt og se hvor du må gjøre endringer.
Sørg for at du får nok protein til å forsyne kroppen med de riktige byggeblokkene for å bygge dette nye vevet, og ikke glem å ta inn nok karbohydrater for å gi kroppen energi til at denne prosessen skal skje.

Trinnene hvordan man bygger magert muskel for kvinner