Deca-cykling för muskelförstärkning

Om du tror att insatsen för att bygga muskler och få styrka är svår, kan du prova en Deca-cykel. Hitta förklaringen här i det här inlägget.

Deca Durabolin resultat kan göra dig från en mager kille till en jacked superman! Därför använder de flesta bodybuilders istället de juridiska Deca-alternativen. Dessa rättsliga alternativ efterliknar de muskelbyggande effekterna av Deca, utan biverkningar.

Vad är Deca Durabolin

Deca Durabolin, även känt som nandrolon, är en av de mest populära och kraftfulla anabola steroiderna i världen.

Det råkar också vara ganska tolerabelt för användare, vilket gör det tilltalande för kroppsbyggare som är hälso-medvetna.

Steroidet var faktiskt utvecklat långt tillbaka på 1960-talet och ryktes för att användas av Arnold och Franco (på 70-talet).

I de flesta fall staplas Deca med testosteron eller / och dianabol, med en typisk cykel som varar i 12 veckor.

När det gäller dosering är 200 mg Deca per vecka ett populärt protokoll, tillsammans med 70 mg dianabol och 500 mg testosteron.

Deca Durabolin fördelar för muskelförstärkning och andra

Nandrolon eller Deca Durabolin är en av de mest inflytelserika musklerna som utvecklar och förstärker steroiderna idag.

Naturligtvis för att låsa upp den explosiva muskelkvaliteten hos Deca-cykeln måste du läsa om de fakta som nämns nedan. Så, låt oss ta en titt på dem:

  • Deca är idealisk för att lägga till storlek och styrka.

Deca är förvisso en steroid som står emot testtiden och har till och med varit anställd av kroppsbyggande legender som Franco och Arnold Schwarzenegger på 70-talet.

Och det finns en stor anledning till varför den är kvar så berömd genom åren. Deca är bra på att integrera mager muskelmassa och styrka över en längre tid.

Många Deca Durabolin användares recensioner säger att det hjälper dem att få 20 till 30 pounds magert muskel i en cykel.

  • Deca hjälper din muskler att hålla fast vid kväve, vilket uppmuntrar till stor tillväxt.

En viktigaste fördel med Deca Durabolin är att det hjälper muskelceller att samla mer kväve och detta är otroligt användbart eftersom muskelceller absorberar mer protein när de befinner sig i ett optimalt kväve tillstånd.

Men det är också värt ingenting som du inte kan förutse massbyggnad och en konstruktiv kvävebalans ska äga rum om du bara tar sallader och smoothies regelbundet.

Din kropp kräver protein och kalorier för att säkerställa att dina muskler håller på kväve på deca och växer i snabb takt.

  • Deca kommer att göra dig hungrig.

Lyckligtvis behöver du inte oroa dig för att äta kungskål sallad på Deca Durabolin-cykeln, eftersom din hunger kommer att vara out of control. Självklart är detta inte en anledning att sluta ta grönsaker på din dagliga buffé.

Men hungerspetsen på Deca är till hjälp för bodybuilders som har problem att packa på storlek på grund av sin lilla aptit.

  • Deca Durabolin har några stora terapeutiska fördelar för lederna.

Gemensam smärta är en vanlig fråga som oftast finns hos åldrade personer och i kroppsbyggare som upptar intensiva övningar. Den senare gruppen har emellertid rapporterat signifikant positiv effekt av Deca Durabolin på gemensamma smärtor.

Flera kliniska studier har visat att även när en 50 mg dos tas en gång var tredje vecka kan Deca uppmuntra typ 3-kollagen syntes i leder.

Så det är enkelt att förstå vid högre doser hur kraftlöpare och kroppsbyggare med ledvärk plötsligt känner sig överlägsen efter att ha slutfört en Deca-cykel.

  • Deca förbättrar din bentäthet.

1983 godkände FDA nandrolondekanoat för härdning av osteoporos; så det är ingen överraskning att Deca förbättrar benets tjocklek.

En studie från 1984 undersökte effekterna av att behandla kvinnor som upplever metabolisk benförsvinnning med en 50 milligram Deca-injektion en gång var tredje vecka i 2 år. Slutresultatet var att steroiden förbättrade både intestinalcalciumassimilering och benmineralinnehåll.

Var kan du köpa Deca Durabolin

Du kan köpa Deca Durabolin online från olika källor, men du bör alltid kontrollera att de säljer autentisk version.

Att köpa steroider på nätet är ett minfält, så var försiktig. Leta alltid efter testimonials, kanske kolla med dem “i vet” på ditt lokala gym. Du vet nog vem som använder och som inte är. Eller klicka bara på bannern nedan för att veta var du ska köpa Deca Durabolin.

Deca-cykling för muskelförstärkning