Are hormonul de crestere umana pentru culturism

Pentru a-si creste eforturile de construire a muschilor, unii profesionisti in culturism se indreapta spre injectarea HGH sau a hormonului uman de crestere.

Dupa cum sugereaza si numele, HGH este un hormon de crestere care apare in mod natural in glanda pituitara a corpului uman. Deci, de ce un culturist va injecta ceva ce creste in mod natural in corpul lor?

Cum funcționează HGH pentru culturisti

Acum, hormonul de creștere uman a fost în jur de vîrstă, iar oamenii îl folosesc de obicei pentru a suplimenta tulburările reale ale hormonului de creștere, adesea o problemă cu glanda pituitară, determinând copiii să crească înnegriți din cauza lipsei de hormon uman de creștere. Suplimentarea hormonului uman de creștere într-un astfel de caz permite reluarea procesului natural de creștere.

În mod similar, există oameni care se întâlnesc de ani de zile și pot suferi deficiențe ale hormonului uman de creștere, iar suplimentarea nivelurilor de hormon uman de creștere într-un asemenea caz le permite să se întoarcă înapoi și să câștige porțiuni din tinerețe.

In cazul culturismului, hormonul de crestere umana are un numar enorm de utilizari, deoarece poate creste nivelul de antrenament, precum si cresterea musculara a unui culturist la diferite nivele.

Nu numai că hormonul de creștere uman stimulează creșterea musculară, ci și creșterea nivelului de rezistență, astfel încât se poate instrui pentru perioade mai lungi, precum și îmbunătățește timpul de recuperare, astfel încât să puteți reveni mai repede din sesiunea de antrenament.

Hormon de creștere pentru culturism

Hormonul de creștere ajută culturistii în câteva moduri. În primul rând, hormonul de creștere îmbunătățește sinteza proteinelor, care este rata la care celulele musculare se împart și se repetă.

Evident, cu cât replicați celulele musculare mai repede, cu atât mai repede vor crește mușchii dvs. ca răspuns la stresul activităților de înălțare și atletism. Niveluri mai ridicate de hormon de creștere contribuie, de asemenea, la creșterea fibrelor musculare existente individuale, motiv pentru care hormonii de creștere ajută la îmbunătățirea puterii totale.

Timpul de recuperare este de obicei recunoscut ca un beneficiu principal pentru culturistii grave. Nivelurile crescute ale hormonului de creștere permit celulelor să se regenereze și să se repare mai repede. Mușchii cresc ca răspuns la micro-lacrimi cauzate de haltere greu de obosit. Pe măsură ce țesutul muscular se reconstruiește, devine mai mare, dar corpul are nevoie de odihnă pentru a se reconstrui.

Atunci când sportivii nu își permit suficient timp de odihnă, exercițiul suplimentar poate reduce efectiv câștigurile musculare în loc să le îmbunătățească. Suprasolicitarea este o limitare constanta a castigurilor pe care culturistii le pot atinge.

Permițând țesutului muscular să se repare mai repede cu mai puțin timp de odihnă, culturistul se poate descurca mai des și mai greu cu mai puțin timp de nefuncționare, ducând la câștiguri mai rapide.

Progrese în hormonul de creștere uman

HGH a câștigat popularitate nu numai în cercurile de culturism, ci și în domeniul medical.

Chiar dacă organismul produce o cantitate bună de HGH în timpul copilăriei, producția scade treptat, pe măsură ce copiii ajung la maturitate. Celulele corpului nostru trec printr-o mulțime de uzură în timpul vârstei mai înaintate, și rămâneți în formă și sănătoasă devine o provocare. Aici intră în joc hormonii de creștere sintetici.

Astăzi, injecțiile cu HGH au rolul de lider atunci când vine vorba de obținerea de rezultate vizibile. Alternativele cum ar fi pastile, pulbere și spray-uri durează mai mult timp, oriunde între 3-6 luni, în timp ce focurile durează 1-3 luni.

Cu aceasta a spus, progresele au fost făcute în suplimente de hormon de creștere uman pentru a le face mai benefice și mai puternice. Un produs de încredere care este foarte sigur și benefic pentru dvs. este HGH-X2. Mai multe informații complete despre HGH-X2 pot fi obținute făcând clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *